Teleroute 30 years

Tranzacţii sigure ›

Mulţumită tuturor instrumentelor din programul nostru „Piaţă sigură”, 99,99% din tranzacțiile încheiate prin intermediul bursei nostre de încărcături sunt tranzacții sigure.

Reduceţi călătoriile fără încărcătură cu 43% ›

Gata cu camioanele care rulează goale: un singur clic vă permite să găsiţi sau publicaţi o ofertă de încărcătură sau de vehicul liber pe interfaţa noastră, mărindu-vă eficienţa.

Acces la 200.000 de oferte zilnice ›

Mai mult de 70.000 de membri utilizează zilnic bursa de mărfuri Teleroute: este soluția perfectă pentru ca firmele de transport și logistică să obţină noi comenzi şi venituri suplimentare.

Ce putem face pentru dvs.?

Pentru expeditori ›

Gestionaţi totul pe un singur ecran.

Ofertele de mărfuri apar pe ecranul dvs. imediat ce sunt publicate, iar publicarea vehiculelor dvs. disponibile este banal de ușoară.

Pentru manageri ›

Economisiţi timp şi bani.

Teleroute poate furniza soluţii şi software potrivite pentru nevoile firmei dvs., mari sau mici.

Transportatori independenţi

Un profit mai mare şi un risc mai mic.

Obţineţi mai multă marfă, utilizați mai bine capacitatea vehiculului dvs, realizați profituri mai mari, totul mulțumită accesului rapid şi uşor la mii de oferte de încărcătură publicate zilnic de companii certificate.

Noutăţi

Noua bursă de transport Teleroute va fi disponibilă în curând. Este mai inteligentă, mai rapidă și mai simplă. Descoperiți ceea ce este nou.Noul Teleroute - mai inteligent, mai rapid si mai simplu