Bursa de mărfuri Teleroute

Cu peste 25 de ani experienţă, Teleroute furnizează companiilor din domeniul de transport și logistică soluţii online diverse utile în procesul de gestionare a încărcăturilor. Scopul nostru este de a vă ajuta să vă optimizați eficienţa şi profitabilitatea. Fie că sunteţi şofer de camion, mic transportator, casă de expediție de dimensiune medie sau o organizaţie internaţională mare de logistică şi transport, la noi veţi găsi nu doar servicii convenabile ca preţ, ci şi soluţii fiabile şi de calitate, proiectate special pentru a vă satisface nevoile.

Vizitaţi site-ul web al ţării dvs. (dreapta sus) şi contactaţi echipa locală de vânzări pentru a obţine cea mai bună ofertă pentru dvs.!

Ce puteţi face în Teleroute?

Găsiţi încărcătură

Găsiţi încărcătură printre cele 200.000 de oferte zilnice publicate în bursa noastră ›
Cu atât de multe oferte publicate zilnic în bursa de mărfuri Teleroute, vă puteţi extinde uşor şi rapid reţeaua de contacte fiabile din Europa.

Reduceţi călătoriile fără încărcătură cu 43% ›
Gata cu camioanele care rulează goale: un singur clic vă permite să găsiţi sau publicaţi o ofertă de încărcătură sau o ofertă de vehicul liber pe interfaţa noastră, mărindu-vă eficienţa.

Servicii disponibile pentru utilizatorii Teleroute

 •  
  Icon Debt Mediation Service

  Serviciul de mediere a debitelor ›

  Teleroute oferă un serviciu de mediere, care facilitează colectarea facturilor restante emise de companiile de transport pentru firmele care au publicat încărcăturile.

  10 € pentru fiecare caz deschis, şi 30 € în plus, pentru fiecare caz soluționat cu success

 • Icon Transport Company Directory

  Registrul de companii de transport

  Obţineţi informaţii valoroase şi actualizate despre mii de companii de transport europene. Găsiţi parteneri fiabili sau analizați-i pe cei cu care intenționați să faceți afaceri.

  gratuit

 • Icon Transport Route Planner

  Planificatorul de rute ›

  Planificaţi-vă rutele cu acurateţe sau vizualizaţi harta precisă a unei adrese cu Planificatorul de rute de transport.

  gratuit

 • Icon SMS

  SMS ›

  Anunţaţi-vă şoferii cu privire la o ofertă nouă, oriunde s-ar afla! Din bursa noastră de mărfuri, puteţi trimite un SMS gratuit în mod uşor şi imediat, oriunde în Europa!

  gratuit

Ce putem face pentru dvs.?

Pentru expeditori ›

Gestionaţi totul pe un singur ecran.

Ofertele de mărfuri apar pe ecranul dvs. imediat ce sunt publicate, iar publicarea vehiculelor dvs. disponibile este banal de ușoară.

Pentru manageri ›

Economisiţi timp şi bani.

Teleroute poate furniza soluţii şi software potrivite pentru nevoile firmei dvs., mari sau mici.

Transportatori independenţi

Un profit mai mare şi un risc mai mic.

Obţineţi mai multă marfă, utilizați mai bine capacitatea vehiculului dvs, realizați profituri mai mari, totul mulțumită accesului rapid şi uşor la mii de oferte de încărcătură publicate zilnic de companii certificate.