Piaţă sigură

99,99%  afaceri sigure

Bursa de mărfuri Teleroute vă permite să găsiți noi parteneri de afaceri din Europa, să economisiţi timp şi bani şi să vă măriţi eficienţa afacerii, într-un mediu sigur.

Suntem angajați în construirea unei pieţe de colaborare între clienții noștri, bazate pe încredere și siguranță. De aceea, am construit cele mai bune instrumente şi servicii din această categorie, pentru ca tu, Stimate Client, să poți dormi liniștit.

Suntem mândri că 99,99% din tranzacţiile încheiate prin intermediul bursei noastre de mărfuri sunt tranzacții sigure. Prin urmare, vă puteți concentra pe obținerea de profit maxim din afacerea dvs.

Dacă apar probleme, suntem aici pentru a vă sprijini. Echipele noastre locale sunt gata să răspundă la întrebările dvs. sau să vă ajute să recuperați banii pentru facturile neplătite. Rata de succes a Teleroute este de peste 80%, iar în 2011 am recuperat pentru utilizatori ca dvs. peste 1 milion de euro din facturi neplătite.

Instrumentele incluse în programul Piaţa sigură sunt:

În plus, aplicarea câtorva reguli de bază vor garanta siguranța dvs. atunci când faceţi afaceri. Gasiţi aceste sfaturi aici.

Orice descriere a Programului pentru o piață sigură este prezentată în scop informativ și nu are nicio valoare contractuală sau legală. ALPEGA nu oferă nicio garanție, inclusiv (dar fără a se limita la) orice garanții exprese sau implicite de adaptabilitate la un anumit scop, cu privire la astfel de informații. ALPEGA nu va fi responsabil, și în mod expres nu își asumă nicio răspundere, pentru consecințele rezultate din utilizarea informațiilor incluse în prezentul document, inclusiv (dar fără a se limita la) acuratețea acestor date.