Codul de conduită

Pentru un serviciu de calitate, angajaţi-vă să respectaţi regulile

Compilat cu ajutorul clienţilor noştri, Codul de conduită Teleroute suplimentează cadrul de standarde, legi şi norme profesionale, politici interne, Termeni & condiţii Teleroute, şi stabileşte comportamentul aşteptat din partea utilizatorilor bursei noastre de mărfuri şi de vehicule. Codul de conduită este, prin urmare, un acord neoficial, nu este obligatoriu şi nu creează obligaţii legale.

Totuşi, luându-şi acest angajament, o companie garantează că va respecta condiţiile şi că va accepta sancţiunile care pot fi impuse în caz de încălcare a lor. Prin semnarea sa, dovediţi miilor de profesionişti din domeniul transportului că sunteţi un partener de încredere şi că faceţi parte dintr-o comunitate unde regulile clare garantează un serviciu de calitate înaltă.

Fiind client Teleroute, vă puteţi abona la Codul de conduită online. Odată ce v-aţi luat angajamentul, profilul companiei dvs. din Registrul de companii de transport Teleroute va fi actualizat cu eticheta Cod de conduită. Reţineţi acest lucru atunci când căutaţi un potenţial partener de afaceri.

Dacă observaţi că unul dintre partenerii dvs. de afaceri a semnat Codul de conduită, dar nu se comportă în comformitate cu regulile comunității noastre, ajutaţi-ne să menţinem integritatea pieţei şi raportaţi orice abuz. Comisia noastră internaţională de securitate în afaceri va analiza încălcările regulilor şi va lua măsurile necesare.