Medierea debitelor

Conțati pe Teleroute în cazul în care aveți probleme

Echipele noastre locale Teleroute sunt disponibile pentru a răspunde la întrebările dvs. sau pentru a vă ajuta în caz de necesitate. Ele oferă servicii de mediere a debitelor sau de soluționare a reclamațiilor, care vă ajută să rezolvați probleme de genul: facturi neplătite de către alți utilizatori Teleroute, comportament neetic al altor membri ai bursei noastre, etc.

Serviciul nostru de mediere a debitelor ajută la colectarea facturilor restante, emise de firmele de transport către firmele care au publicat oferte de încărcături în Teleroute. Ne dorim ca toți membrii Bursei noastre să respecte standardele ridicate de comportament în afaceri impuse de noi; în caz contrar, folosim metode de tipul negocierii, suspendării accesului la bursă sau rezilierii contractului, pentru a obține respectarea acestor standarde.

  • Nu mai monitorizați singur facturile neplătite: Teleroute vă scuteşte de o activitate dificilă şi laborioasă.
  • Beneficiați de rata noastră ridicată de succes: rezolvăm mai mult de 80% din cazuri.
  • Sancționăm datornicii (recurenţi): o Comisie Internaţională de Securitate în Afaceri Teleroute analizează aceste cazuri şi ia măsurile indicate.
  • Trimiteţi-ne şi facturile restante internaționale: mulțumită coordinării internaționale între echipele noastre, nu va trebui să vă mai faceți griji privind medierea debitelor în altă limbă decât cea vorbită de dvs.

Prețul: 10 € pentru fiecare caz deschis, şi 30 € în plus, pentru fiecare caz soluționat cu success

Serviciul de mediere a datoriilor nu implică, în niciun caz, o obligație pentru ALPEGA de a obține un anumit rezultat. ALPEGA nu va fi făcut responsabil, și în mod expres nu își asumă nicio răspundere, în cazul obținerii unor rezultate nedorite pentru serviciul prestat.