Ratingul financiar

Cunoaşteţi-vă colaboratorii

Pentru a evita surprizele neplăcute, trebuie să aveţi acces la informaţiile potrivite cu privire la starea financiară a potenţialilor dvs. parteneri de afaceri.

În colaborare cu Creditsafe, vă oferim Ratingul financiar (Evaluarea financiară), un mod simplu de a verifica fiabilitatea financiară a partenerilor dvs. de afaceri. Obțineţi rapoarte clare şi uşor de utilizat, care oferă detalii-cheie despre compania dvs. ţintă - de la evaluarea de credit la date despre venituri şi profit. Astfel, aveţi toate informațiile necesare pentru a minimaliza riscurile şi a vă proteja compania de datorii.

Toate informaţiile de care aveţi nevoie pentru a lua decizii de afaceri în cunoștiință de cauză. La doar un clic distanţă.

  • Control: luaţi deciziile de afaceri corecte pe baza unor date financiare exacte.
  • Rezultate rapide: creaţi într-o clipă un raport complet şi uşor de utilizat.
  • Linişte: fără surprize neplăcute ulterior.
  • Încredere: beneficiaţi de accesul la informaţii complete şi fiabile pentru departamentul dvs. financiar.

Preţ:

  • Raport domestic (privind firmele rezidente): 3 €
  • Raport internaţional privind firmele nerezidente): 7 €

Evaluarea financiară este oferită exclusiv în scop informativ și nu are valoare contractuală sau legală. Nu este destinată pentru a fi folosită ca indicator unic în procesul de decizie, iar informațiile incluse în evaluarea financiară se bazează pe date furnizate de terți, a căror acuratețe nu poate fi garantată de Wolters Kluwer Transport Services. Wolters Kluwer Transport Services  nu va fi făcut responsabil, și în mod expres nu își asumă nicio răspundere, pentru consecințele rezultate din acest serviciu.