Ratingul financiar

Cunoaşteţi-vă colaboratorii

Pentru a evita surprizele neplăcute, trebuie să aveţi acces la informaţiile potrivite cu privire la starea financiară a potenţialilor dvs. parteneri de afaceri.

În colaborare cu Creditsafe, vă oferim Ratingul financiar (Evaluarea financiară), un mod simplu de a verifica fiabilitatea financiară a partenerilor dvs. de afaceri. Obțineţi rapoarte clare şi uşor de utilizat, care oferă detalii-cheie despre compania dvs. ţintă - de la evaluarea de credit la date despre venituri şi profit. Astfel, aveţi toate informațiile necesare pentru a minimaliza riscurile şi a vă proteja compania de datorii.

Toate informaţiile de care aveţi nevoie pentru a lua decizii de afaceri în cunoștiință de cauză. La doar un clic distanţă.

  • Control: luaţi deciziile de afaceri corecte pe baza unor date financiare exacte.
  • Rezultate rapide: creaţi într-o clipă un raport complet şi uşor de utilizat.
  • Linişte: fără surprize neplăcute ulterior.
  • Încredere: beneficiaţi de accesul la informaţii complete şi fiabile pentru departamentul dvs. financiar.

Preţ:

  • Raport domestic (privind firmele rezidente): 3 €
  • Raport internaţional privind firmele nerezidente): 7 €

Evaluarea financiară este oferită exclusiv în scop informativ și nu are valoare contractuală sau legală. Nu este destinată pentru a fi folosită ca indicator unic în procesul de decizie, iar informațiile incluse în evaluarea financiară se bazează pe date furnizate de terți, a căror acuratețe nu poate fi garantată de ALPEGAALPEGA  nu va fi făcut responsabil, și în mod expres nu își asumă nicio răspundere, pentru consecințele rezultate din acest serviciu.