Sfaturi pentru o piaţă sigură

Reguli de aur pentru operaţiuni fără probleme

Evitaţi potenţialele probleme urmând aceste reguli de aur.
  1. Cunoaşteţi-vă colaboratorii. Acest lucru înseamnă că trebuie să aveţi un proces robust de verificare a transportatorilor şi să-l urmaţi în mod constant. Solicitaţi întotdeauna identificarea – ID-ul personal Teleroute. Notaţi-l şi verificaţi-l în Registrul de companii de transport. Contactaţi cealaltă companie prin numărul de telefon fix furnizat de Registrul de companii de transport.
  2. Parolele trebuie păstrate secrete întotdeauna şi nu trebuie împărtășite nimănui. Este indicat să le schimbaţi în mod regulat şi să asiguraţi un nivel înalt al securităţii pe internet pentru e-mailurile dvs. Anunțaţi Teleroute imediat ce un angajat părăseşte compania pentru a-i fi blocate parolele utilizate.
  3. Contactaţi fără întârziere Teleroute în caz că aveţi îndoieli cu privire la utilizarea greşită a codurilor de acces sau dacă observați ceva ce pare să nu fie conform cu procedura normală de lucru.
  4. Solicitaţi întotdeauna o copie a licenţei şi a documentelor ID ale transportului, şoferului şi companiei de transport.
  5. Protejaţi şi stocaţi orice informaţii privind firma sau procesele interne, ca de exemplu modalităţile de negociere sau strategiile de stabilire a preţurilor.
  6. Concentraţi-vă pe "locurile importante" şi pe "momentele importante". Furturile au loc mai frecvent în week-end (în special sâmbăta) şi numărul lor creşte în timpul sărbătorilor. Prin urmare, concentraţi-vă eforturile de securitate asupra locurilor şi momentelor când aceste evenimente au cele mai mari şanse să aibă loc.
  7. Nu discutați niciodată cu persoane străine despre încărcături, rute sau destinaţii finale.
  8. Păstraţi încărcătura în mişcare. Cu cât un camion încărcat stă mai mult nesupravegheat, cu atât este mai mare riscul de furt. Colectaţi date cu privire la locul şi perioada cât staţionează camioanele încărcate de-a lungul lanţului de furnizori, pentru a înţelege unde vă confruntaţi cu cel mai mare risc de furt al încărcăturii.
  9. Protejaţi-vă încărcăturile şi implementaţi un sistem de alarmă securizat.
  10. Încercaţi să parcaţi camionul într-un spaţiu sigur. O listă de parcări este disponibilă pentru descărcare de pe site-ul www.truckinform.eu

Dacă intervin probleme, suntem aici pentru a vă sprijini. Echipele noastre locale dedicate Medierii debitelor sunt gata să răspundă la întrebările dvs. sau să vă ajute să recuperați facturile neplătite. Rata de succes a serviciului de Mediere a Debitelor Teleroute este de peste 80%, iar în 2011, am recuperat pentru utilizatori ca dvs. peste 1 milion de euro din facturi neplătite.