Verificarea

Faceţi afaceri cu persoane în care aveţi încredere!

Pentru a ne asigura că în comunitatea bursei noastre de mărfuri sunt incluși doar parteneri de încredere, aplicăm un proces strict de aprobare a clienţilor noi. Doar specialiştii verificaţi şi fiabili din domeniul transportului pot accesa bursa de mărfuri Teleroute. Astfel, puteţi fi siguri că faceţi afaceri doar cu firme de o bună reputație.

Toţi potențialii noi clienţi trec prin procesul nostru de verificare, care confruntă toate informaţiile furnizate de firma respectivă cu baze de date publice şi de afaceri. Nici o companie nu obţine acces la bursă fără să fi trecut mai intâi cu succes prin toate verificările impuse de Teleroute.

După ce o firmă este aprobată ca și partener de încredere, profilul său public este apoi vizibil în Registrul de companii de transport Teleroute, incluzând orice informaţii oferite de noul client. Există trei niveluri diferite de verificare. 

Înainte de a încheia o afacere cu o companie necunoscută, verificaţi nivelul său de verificare folosind Registrul de companii de transport şi consultați toate informaţiile disponibile despre potenţialul dvs. nou partener de afaceri.

Nivelul de verificare nu are valoare contractuală sau legală și nu aduce atingere obligațiilor clientului de a efectua verificările corespunzătoare. ALPEGA nu va fi responsabil, și în mod expres nu își asumă nicio răspundere, pentru consecințele rezultate din informațiile incorecte sau din evaluarea incorectă a nivelului de verificare.